Om Oss

Kjelsås Idrettslag ble etablert i 1913.

Vi skal kjennetegnes ved å være et idrettslag for alle med sterk lokaltilhørighet og gi et godt tilbud til barn, ungdom og voksne.

Kjelsås idrettslag særlig kjennetegnes ved:

Idrettslaget for alle     

  • Fleridrettslag med sterk lokal tilhørighet som sikrer breddeaktivitet av god kvalitet og tilby elitesatsing uten at det går ut over bredden
  • Med et godt lokalt tilbud til barn, ungdom og voksne
  • Med et godt samarbeid med skolene og organisasjoner i nærområdet

Godt sportslig tilbud     

  • Godt motiverte og kvalifiserte trenere og ledere for alle aldersgrupper
  • Gode anlegg 

Moderne drift

  • Moderne informasjonsteknologi effektiviserer og styrker daglig drift og styring
  • Tilpasse og profesjonalisere organisasjonen og samtidig beholde frivillighet i alle ledd


Alle som deltar i Kjelsås idrettslags aktiviteter må være medlem i idrettslaget. Ved å melde deg inn, blir du en del av fellesskapet med ca. 3900 medlemmer, der neste 85% er yngre enn 25 år. Er du ikke medlem, er du hjertelig velkommen til å melde deg inn ved å klikke her eller send oss en e-post til kontoret@kjelsaas.no Du kan også ringe oss på telefon 9191 1913.

Gjennom aktivitetene i våre idretter vil du høyst sannsynlig finne noe som passer for din familie. All vår idrettslige aktivitet skal bygge på grunnverdier som glede, fellesskap, helse og ærlighet.

Velkommen til deltagelse i våre aktiviteter.

Velkommen til oss!


Grupper/grener.

Allidrett 
Målet er å få barna glad i idrett og fysisk aktivitet. Tilbudet er et meget populært opplegg med
allsidig bevegelsestrening for barn mellom 4 og 6 år. Det er ca 320 plasser.

Idrettskolen for førsteklassinger
Idrettsskolen er en introduksjon til idrett, samhold og sunne aktiviteter.  Den vil inneholde varierte aktiviteter, som skal motivere barna og gi positive opplevelser.

De vil få oppleve flere idretter og selv finne ut av hva som er gøy og spennende. Idrettsskolen har gode instruktører og en størrelse på gruppene som gjør at alle blir sett. Idrettskolen har oppstart på høsten og avslutning på våren, det er fem uker i hver aktivitet, orientering, basket, håndball, alpint, langrenn og fotball. Totalt er det 110 på idrettskolen.


Alpin

Kjelsås alpin er i sterk vekst. Det satses i alle alderstrinn, med variert trening med barmark, teknikk og selvfølgelig i bakken. Oslo Alpinfestival arrangeres av med 400 deltagere. Klubben har løpere fra 6 til 16 år. 

Basket

Kjelsås basket gjør det svært godt i flere aldersgrupper. Men felles for alle legges det vekt på at basket skal være gøy.

Fotball

Kjelsås fotball har spillere fra 5 år til Old Boys. A-laget ligger i  andredivisjon. Gruppen har flere kunstgressbaner og hovedbanen på Grefsen stadion har undervarme og helårs drift. 

Håndball

Kjelsås håndball er stor Oslos største håndball gruppe med i overkant av 50 lag påmeldt i serien. De representerer alle alderstrinn. Kjelsås håndball har hatt store navn som Kristian Kjelling hos seg i 10 år.

Langrenn

Kjelsås langrenn en stor gruppene i Kjelsås IL det er plass til alle. Det er en svært aktiv gruppe som også har fostret mange store internasjonale navn gjennom årene, nå sprinteren Eirik Brandsdal. I langrennsgruppa er det rom for bredde og satsning,

Para

Paragruppen er en liten jovial gruppe i Kjelsås IL med ca. 25 medlemmer. Flere har fysiske utfordringer i tillegg til psykisk utviklingshemming.