Kjelsås Idrettslags styreleder Ivar Christiansen har gått bort

Postet av Kjelsås Idrettslag den 11. Nov 2022

I går kveld, 10. november 2022, mottok vi den triste meldingen om at Ivar Christiansen var død. Ivar har de siste to årene levd med sykdom. Likevel har han hele tiden vært på ballen og styrt idrettslaget med stødig hånd og varmt hjerte. Han har ledet hovedstyremøtene til det siste.

Ivar har sittet som valgt leder i idrettslaget siden mai 2015. Før det var han styremedlem med ansvar for kommunikasjon og samfunnskontakt for hele idrettslaget vårt.

Ivar var en mann som stod opp for de som trengte det og snakket makten imot når han opplevde urettferdighet eller ansvarsfraskrivelse. Hans engasjement i og for lokalsamfunnet vil bli savnet. Hans drivkraft var den samme som idrettslagets visjon - å gjøre Grefsen-Kjelsås til et bedre sted å bo. 

Styret og ledelsen i idrettslaget takker varmt for all tiden han brukte på idretten på Oslos tak, for det gode engasjementet for å styrke laget og for at han var den trygge lederen og losen. Nå er det opp til oss å ta den stafettpinnen videre. Det skal vi gjøre, selv om hans plass blir vanskelig å fylle.
 
Alle våre tanker går til hans kone Tove, døtrene og den nærmeste familien. 

På vegne av hovedstyret og daglig leder.


Til minnesiden hos Jølstad


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.