Kjelsås IL - Paraidrett søker pedagog/trener

Postet av Kjelsås Idrettslag den 2. Feb 2022

Kjelsås IL søker trener for barn med funksjonsutfordringer. Vi vil supplere trenerstaben med noen som kan hjelpe våre utøvere med kognitive utfordringer med øvelser og bevegelser. Viktig med evne til å motivere barn til å bli med i aktivitet og lek. Vi har sirkeltrening og aktiviteter tilrettelagt for barn med utviklingshemming og funksjonsutfordringer. Øvelser tilpasses individuelt for ferdighetsoppbygging.  

Søkere med nedsatt funksjon oppfordres til å søke. Vi vil ha gode forbilder for barn og unge med funksjonsnedsettelser. Vi har flere engasjerte trenere som du vil jobbe sammen med. Kunnskap om tegnspråk eller vilje til å lære og bruke noen tegn er også ønskelig.   

IPU-gruppa, paraidrett i Kjelsås Il, legger til rette for individuelt tilpasset aktivitet hvor alle kan jobbe mot personlige mål og oppleve mestring i et inkluderende og sosialt miljø.  

To til tre lørdager i måneden 11.00 - 13.00 gymsal ved Grefsen Stadion og/eller to til tre mandager i måneden 18.15-19.45, svømming på idrettshøgskolen, kr 250 - i timen.  

Ta kontakt med leder for IPU-gruppa April Stilley 418 16 311 ved spørsmål.    

CV og Kortfattet søknad sendes ipu@kjelsaas.no  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.