Medlemskontingent 2023

Postet av Kjelsås Idrettslag den 26. Jan 2023

I begynnelsen av februar vil alle våre medlemmer få faktura på medlemskontingenten for 2023. Medlemskontingenten er andel av midlene vi trenger for å drive klubben. Medlemsavgiften gjelder for hele kalenderåret. Fakturaen får du på epost og i Min idrett, du kan betale i nettbanken, med kort og med Vipps. Sliter du med å betale, ta kontakt med oss, vi finner alltid en løsning sammen!

Medlemskontingenten
Medlemsavgiften går til drift av klubben. Den dekker blant annet kostnader til drift av administrasjon, it, regnskap, revisjon, forsikringer, personalkostnader, bankkostnader og gebyrer.

Medlemskontingent må være betalt for å kunne være med på treningstilbud i idrettslaget.

Treningsavgifter
Treningsavgiften, som sendes ut i forkant av sesongen til din idrett, går til å dekke kostnader i din egen idrett. Treningsavgifter kommer i tillegg til medlemskontingenten. Avgiften varierer etter alder og type aktivitet. Dette kreves separat for deltakelse i Kjelsås Idrettslag aktivitetstilbud. I de fleste idretter kreves det egne lisenser fra forbund for å delta i konkurranser, dette gjelder fra ungdomsidretten (13 år).

Sliter du med å betale fakturaen? Da finner vi ut av det sammen med deg. Du kan be om betalingsutsettelse, dele opp regningen i flere deler, les mer om dette her. Alle som vil skal få være med i Kjelsås IL, det er veldig viktig for oss og vi finner alltid en løsning.

Prisene for medlemsavgiften for 2023 ble vedtatt av årsmøtet i 2022. Årsmøte (medlemmene) vedtatt en rabatert medlemskontingent for trenere, oppmenn og lagledere for 2023 etter innspill fra styret. Medlemmene (årsmøtet) og styret i Kjelsås IL ønsker at de som er involvert som trenere, lagleder eller oppmann er medlem i vår organisasjon. Det er ikke lovpålagt, men vi håper at flest mulig benytter seg av dette og melder seg inn. 

Priser 2023

Familiemedlemskap (inkl. barn under 20 år)         kr. 1300,-
Medlemskap voksne (fra 20 år)                                 kr. 625,-
Medlemskap barn (under 20 år) + IPU                     kr. 475,-
Pensjonister                                                                      kr. 475,-
Parautøvere                                                                      kr. 475,-                
Trenere/oppmann/lagleder                                         kr. 350,-

Satsene er holdt uendret siden 2014
 

Du får fakturaene som vedlegg på epost, og den ligger i din profil på Min idrett. Du kan velge om du vil betale fakturaen på vanlig måte i din nettbank, om du vil logge deg inn i Min idrett å betale med kort eller om du vil betale med VIPPS. Fakturaen har 14 dagers betalingsfrist, vi legger aldri på purregebyrer og sender ikke fakturaer til inkasso.

Det er veldig viktig at du betaler medlemsavgiften og at du betaler til fristen. Vi bruker svært mye tid og krefter på å få inn medlemskontingenten fra våre medlemmer. Det går hardt ut over driften av klubben og vår økonomi.

Er du ikke lenger medlem av Kjelsås IL, men får faktura likevel? Det betyr at du ikke er ordentlig utmeldt av klubben. Du melder deg ut enten i Min idrett eller ved å sende en epost til kontoret@kjelsaas.no. Det holder ikke å si fra til lagleder/trener.

Vi anbefaler nye medlemmer og familier i klubben å se gjennom klubbhåndboken, her.

Har du spørsmål eller mener det er noe feil med fakturaen du har fått? Ta kontakt med oss på kontoret@kjelsaas.no, så vi får ryddet opp i det med en gang.Alexander Steen Olsen med 4. plass i Schladming

Postet av Kjelsås Idrettslag den 25. Jan 2023

Alexander Steen Olsen var nær pallplass etter en fenomenal andreomgang. Etter søndagens 12. plass under verdenscuprennet i slalom i Kitzbühel fulgte alpinstjerna vår opp med 4. plass i storslalomen i Schladming. Det var rått i  Kitzbühel, nå er vi nesten uten ord. Gratulerer til Alexander! 

Foto: AP / NTB Photo/Giovanni AulettaÅrsmøte i Kjelsås IL 22. mars

Postet av Kjelsås Idrettslag den 25. Jan 2023

22. mars 2023, klokken 19.00
Sted: Klubbhuset Grefsen stadion (Neptunveien 8 - 12)

Årsmøtet er Kjelsås idrettslag høyeste myndighet, og avholdes hvert år innen utgangen av mars måned.

Idrettslag er en demokratisk og frivillig organisasjon med personlige medlemmer og medlemmene har selv ansvar for det som skapes av aktivitet. Årsmøtet legger grunnlaget for idrettslagets virksomhet og styrets arbeid. Alle som ønsker å være med på å bestemme hva idrettslaget skal gjøre, og hvordan det skal drives, bør delta på årsmøtet. Idrettslagets formål er å drive aktivitet organisert i NIF.

Regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv.
Regler om stemmerett, valgbarhet og forslagsrett, gjelder NIFs lov §§ 2-52-6 og 2-7.

For å ha stemmerett, være valgbar til årsmøte-/tingvalgte organer og kunne velges/oppnevnes som representant til årsmøte/ting i overordnet organisasjonsledd, må man ha fylt 15 år i løpet av kalenderåret, vært medlem av idrettslaget i minst én måned og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget.  

For enklere kontroll om medlemskap oppfordrer vi til å ha medlemskortet klart på den telefon når du kommer. Du finner medlemskortet i MinIdrett  under medlemskap eller i MinIdrett-appen under mine kort.

Påmelding årsmøte, klikk her.
(Vi ber om alle som skal delta melder seg på innen 21. mars) 


Tidsfrister
8. mars er siste frist for å sende inn forslag til årsmøte, sendes til kontoret@kjelsaas.no
15. mars, legges dokumenter til møte ut her

Sakspapirer
Årsmelding 2022, klikk her
Strategisk plan 2023 - 2026klikk her

Agenda

 1. Godkjenne de stemmeberettigede medlemmene
 2. Velge dirigent(er) 
 3. Velge protokollfører(e)
 4. Velge to medlemmer til å underskrive protokollen
 5. Godkjenne forretningsorden
 6. Godkjenne innkallingen
 7. Godkjenne saklisten 
 8. Overlevering av utmerkelser fra gruppene    
 9. Behandle idrettslagets årsberetning
 10. Behandle 
  • idrettslagets regnskap 2022
  • styrets økonomiske beretning
  • beretning fra engasjert revisor
  • kontrollutvalgets beretning 
 11. Behandle saker som fremgår av godkjent sakliste       
 12. Behandle idrettslagets budsjett 2023
 13. Behandle idrettslagets organisasjonsplan
 14. Kontingent 2024
 15. Valg
 16. Engasjere revisor

Avslutning


Vi ønsker velkommen til årsmøte.

Vennlig hilsen 

Styret Kjelsås IdrettslagJubelhelg for vinteridrettene våre

Postet av Kjelsås Idrettslag den 22. Jan 2023

Denne helgen har vært en ren opptur for Kjelsås´ vinteridretter. 

I St. Anton sikret den lovende alpinisten Pernille Dyrstad Lydersen seg en bronsemedalje i utfor i VM for juniorer. Rått!

Og søndag fulgte alpinstjerna vår Alexander Steen Olsen (bilde) opp med å kjøre seg opp fra 22. til 12. plass under verdenscuprennet i slalom i Kitzbühel. Også helt rått!

Her hjemme har det vært bikkjekaldt under NM. Så kaldt at lørdagens renn ble avlyst på grunn av sprengkulde. Vi var derfor veldig spente på søndagens stafetter. Og der gjorde både damer og herrer rent bord. Kjelsås IL ble to ganger norgesmestre i stafett. Gratulerer med en kjempeprestasjon til Runa Nykkelmo Ulvang, Nora Sannes, Sigrid Leseth Føyen, Edvard Sandvik, David Thorvik og Håvard Moseby. 

Så mye trening, innsats og vilje ligger bak alle disse flotte prestasjonene. Mange flinke trenere skal takkes. Mange dedikerte foreldre likeså. Og minst like viktig er frivilligheten som bidrar til den store bredden vi har i klubben vår. Vi heier alle på dere i dag, for uten bredden - ingen topp. Takk alle sammen. Heia Kjelsås!

Foto: Lise Åserud / NTBDagens dobbel- også Kjelsåsherrene vant NM-stafetten

Postet av Kjelsås Idrettslag den 22. Jan 2023

Kjelsåsherrene gjorde som damene våre og vant NM-stafetten. Hva skal vi si? Gratulerer! For en prestasjon! De blåkledde gutta i sporet utklasset Heming  med hele 1.21.8 

Gratulerer til Edvard Sandvik, David Thorvik og Håvard Moseby samt alle som gjennom tidene har sørget for at disse gutta har hatt gode ski, god kondis og bra teknikk.

Foto: Terje Pedersen / NTBKjelsås vant NM-stafetten for kvinner

Postet av Kjelsås Idrettslag den 22. Jan 2023

Vi jubler og gratulerer med den første NM-seieren i stafett for damene på 24 år. Den første tittelen ble vunnet i 1985 og siste gang Kjelsås stod på toppen av seierspallen var i 1999. Vi er stolte av Runa Nykkelmo Ulvang, Nora Sannes, Sigrid Leseth Føyen og alle i teamet rundt.

Foto: Terje Pedersen / NTBKjelsås alpins åpen dag - januar 2023 ❄️

Postet av Kjelsås Idrettslag den 21. Jan 2023

Mens det norske Alpinlandslaget  tar både gull og sølv i noen av de mest spektakulære utforrennene i verden, arrangerte Kjelsås alpin "Åpen dag" for fremtidige alpinister. I fantastisk vær på vår hjemmebane Oslo skisenter ble det en super dag for 60 barn i alderen 5 - 12 år ❄️❄️

Foto: Victoria - Kjelsås alpinÅrlige møter for gruppene i idrettslaget.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 6. Jan 2023

Kjære medlemmer og foresatte

Kjelsås Idrettslag er en demokratisk medlemsorganisasjon hvor medlemmer, ansatte, verv og frivillighet sammen skaper engasjement og aktiviteter for å fremme idrettsglede, samhold og stolthet i og for nærmiljøet vårt. De årlige møtene i gruppene er en arena for å bli hørt og kunne påvirke, men også for å få innsikt om hva som skjer i idrettslaget.
Vi ønsker å gjøre Kjelsås-Grefsen til et enda bedre sted å bo ved hjelp av idretten. Til dette trenger vi engasjerte folk i alle aldre på alle plan, som bidrar på alle mulige måter. Det skal være givende å være en del av felleskapet og det skal være romslighet for at en deltar på det nivået en måtte ønske. Vi håper alle kan finne sin plass i dette store felleskapet i nærmiljøet vårt. En fin start for å la seg engasjere er å delta på Årlig møte i den gruppen/idretten du (eller ditt barn) tilhører. Vi håper i år at enda flere møter opp, kanskje særlig de som ikke har andre verv i klubben, som bare er litt nysgjerrige på hva som skjer.

 Idrettslagets årsmøte er høyeste myndighet, og skal avholdes hvert år innen utgangen av mars, i år er årsmøte 22. mars. 

 Årligmøte i gruppene er de forskjellige undergruppene/idrettenes årlige møtearena som holdes avholdes innen utgangen av mars. På årlig møte i ønsker vi innspill til forbedringer og endringer. Saker som ønskes tatt opp må sendes inn innen til gruppa.

Stemmerett krever medlemskap i klubben, meld deg inn her:  Møtet er åpent for alle som har en tilknytning til idretten i Kjelsås Idrettslag.

Møtedatoer

Allidrett - 16. februar 2023, kl 18:00 på Klubbhuset Grefsen stadion 

Alpin - 13. februar 2023, kl 19:30 på Klubbhuset Grefsen stadion

Basket - 15. februar 2023, 19:00 i festsalen på Engebråten

Fotball - 7. februar 2023, kl. 19:00 på Klubbhuset Grefsen stadion

Håndball - 28. februar 2023, kl. 19:00 på Klubbhuset Grefsen stadion

Langrenn - 6. februar 2023, kl 18:30 på Langsetløkka