Kjøp ditt nyttårsfyrverkeri på Grefsen stadion

Postet av Kjelsås Idrettslag den 27. Des 2020

Fyrverkeriutsalget er tilbake på Grefsen stadion. Kjøp nyttårsfyrverkeri lokalt til gunstige priser og støtt fotballgruppa i Kjelsås IL.  

Smittevernregler

 • Det er påbudt med munnbind i lokalet
 • Maks 4 kunder i lokalet samtidig 
 • Minimum 1 meters avstand
 • Unngå å ta med familiemedlemmer når du handler
 • Vask hender før du kommer og sprit hender når du går inn i lokalet
 • Betal gjerne med Vipps 71972 (det er også betalingsterminal)
 • Prøv å komme på en tid du tenker at det er færrest mulig folk! 

Vi ønsker alle et godt nytt år.God jul og godt nytt år.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 24. Des 2020

Når vi i Kjelsås idrettslag ser tilbake på 2020 er vi imponert over den fleksibilitet og innsatsen som dere medlemmer, trenere, ledere, frivillige og ansatte har gjort etter at samfunnet ble snudd på hodet i mars. Det har vært krevende og lite forutsigbart for alle. Alle har tatt forhåndsregler og funnet alternative måter å møtes på for å skape aktivitet og den sosiale møteplassen som idretten skal være.

Våre bekymringer for alle unge som ble fratatt sitt fritidstilbud eller har måttet redusere aktivitet har preget oss i 2020. Vi har hatt bekymringer rundt hvordan økonomien vår skulle utvikle seg og hvordan fremtiden blir.

Nå i desember ser vi at vi har FLERE medlemmer og aktive enn på samme tid i fjor. Det er vi så glade for. Økonomien ser bra ut takket være offentlige støtteordninger, bedrifter og samarbeidspartnere som har bidratt. Det viktigste av alt er at våre medlemmer holder ut slik at vi kan skape den aktiviteten vi alle ønsker oss når dette er over.

Vi jobber hver dag for å følge vår visjon om å gjøre Kjelsås/Grefsen til et enda bedre sted å bo. For å oppnå dette trenger vi involvering og engasjement fra våre medlemmer. Vi håper flest mulig vil engasjere seg i idrettsgruppenes årlige møter og årsmøtet i idrettslaget som blir annonsert på hjemmesidene i januar.

Selv under de rådende omstendigheter kan vi oppsummere at 2021 har vært et år med masse energi og aktivitet i klubben vår. Stor takk til alle som lojalt har stilt opp for smittevernet og vært sitt ansvar bevisst, samtidig som man har gjort det man kan for å skape aktivitet og tilbud innenfor et regelverk i stadig endring.

God jul og godt nytt år fra oss i Kjelsås IL til alle medlemmer, trenere, ledere, frivillige, samarbeidspartnere, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, ja, til alle dere engasjerte. 

Vi håper og tror at enda flere barn og unge får delta i idrettsaktiviteter, ha en god sosial arena og når sine mål i 2021 og at vi så fort som mulig kommer tilbake til normalen. Det er vårt nyttårsønske.NORGESMESTER FRA KJELSÅS

Postet av Kjelsås Idrettslag den 14. Des 2020

NYBAKT NORGESMESTER FRA KJELSÅS⭐️⛷⭐️
Folkens, dette er stort...
Sander Steen Olsen
vant i dag NM i Slalåm på Ål. Etter å ha ligget på 3. plass etter første omgang leverte Kjelsås gutten som er født i 2001 en knallsterk 2. omgang og klatret helt til topps.
Vi gratulerer 🏆
Lagkamerat
Christian Søvik
lå også på en knallsterk 2. plass etter første omgang, men kjørte dessverre ut i 2 omgang.
Blir spennende å følge gutta videre.


Oslo kommune forlenger tiltakene for idretten, ny vurdering gjøres 7. januar.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 10. Des 2020

På dagen pressekonferanse 10. desember kl. 15:00, ble det opplyst at kommune viderefører tiltakene fra 16. november og at ny vurdering gjøres 7. januar.


16. november – Oslo kommune

(Fra kommunens hjemmesider)

Forbud mot innendørs breddeidrett for ungdom mellom 13 og 19 år. Det innebærer at treninger i for eksempel fotball, turn, håndball, volleyball og friidrett må opphøre. Forbudet vil ikke gjelde barn i barneskolealder eller utendørsidretter. Forbudet vil heller ikke gjelde de som driver med toppidrett, men er under 20 år.

Alle innendørs arrangementer forbys. Alle virksomheter der det foregår kultur- og fritidsaktiviteter stenges. Kinoer, teatre, lekeland, treningssentre, idretts- og svømmehaller lukker dørene.

Breddeidretten for voksne og innendørs fritidsaktiviteter for voksne stanses.BLI MED PÅ SKI MED KJELSÅS ALPINT!

Postet av Kjelsås Idrettslag den 7. Des 2020

Nå nærmer det seg sesong, og vi har åpnet påmelding til skiskole og de yngre gruppene. Alle kurs/trening skjer i Trollvann/Grefsenkleiva.


SKISKOLEN
Helt ferske alpinister kan prøve seg på skiskolen, påmelding og info finner du her


SKITRENING MED KJELSÅS ALPIN
Har du stått litt på ski før erfaring kan du gå rett inn i U8 eller U10 treningsgruppene 

 • U8 (2013/14) trener tir/tor 1700 - 1830
 • U10 (2011/12) trener tir & tor 1830 - 2000

Innmelding i idrettslagets treningsgrupper gjør du her.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig kurs? Ta kontakt med på kasper@kjelsaas.no


Kjelsås Alpin på Facebook.Gi juice til jul!

Postet av Kjelsås Idrettslag den 4. Des 2020

VI ER DESSVERRE UTSOLGT!Eplejuice er godt! Eplejuice er sunt! Og ekstra hyggelig er det at den er både kortreist og egenprodusert. Dette er super julegave! 

Prisen er kr 265,- (3 liter bag-in-box). Holdbar til 27. september 2021.

Vi kan levere hjem til deg, fyll inn bestillingsskjema her.

Det er påbud om hjemmekontor i Oslo kommune, så klubbhuset er ikke bemannet daglig. Ønsker du å hente på Klubbhuset kan du skrive det når du bestiller, så avtaler vi. 

Du kan også bestille på epost til post@kjelsaas.no 


Barn og unge i Kjelsås idrettslag har plukket epler i mange lokale hager i høstferien.  Dette er gjort mulig med et godt samarbeid mellom Grefsenkollen, LifLaga og Kjelsås Idrettslag, med et mål om å skape et «realt løft» for barn og unge med en positiv aktivitet rundt høstferien. Oslo kommune forlenger Koronatiltakene til 14. desember

Postet av Kjelsås Idrettslag den 26. Nov 2020

På dagens pressekonferansen 26. november kl 13:00, ble det opplyst at kommune viderefører tiltakene fra 16. november i to uker til.


Fra kommunens hjemmesider.

 • Forbud mot innendørs organiserte fritidsaktiviteter for ungdom mellom 13 og 19 år. Det innebærer at aktiviteter i for eksempel kor, korps, teater, speider, dans og organisasjoner må opphøre. Forbudet vil ikke gjelde barn i barneskolealder.
 • Forbud mot innendørs breddeidrett for ungdom mellom 13 og 19 år. Det innebærer at treninger i for eksempel fotball, turn, håndball, volleyball og friidrett må opphøre. Forbudet vil ikke gjelde barn i barneskolealder eller utendørsidretter. Forbudet vil heller ikke gjelde de som driver med toppidrett, men er under 20 år.


Oslo kommune forbyr innendørs fritidsaktiviteter og breddeidrett for ungdom mellom 13 og 19 år.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 16. Nov 2020

Oslo kommune forbyr innendørs fritidsaktiviteter og breddeidrett for ungdom mellom 13 og 19 år. Fra og med i morgen 17. november.

Alle haller er stengt for ungdomsidretten også Stadionhallen. Det er kun den organiserte idretten for barn og unge under 13 år som kan benytte kommunens innendørsanlegg til trening.

Utendørsanleggene kan benyttes for alle barn og unge under 20 år.

Dette er i tillegg til innstrammingene fra 10. november og gjelder foreløpig i to uker.

Les mer her.Oslo kommunes pressekonferanse 6. november

Postet av Kjelsås Idrettslag den 6. Nov 2020

Vesentlige punkter for idrettslaget; 

 1. Treninger i barne- og ungdomsidretten kan fortsette.
 2. Alle konkurranser, cuper, turneringer o.l. stoppes, det er heller ikke tillatt utenbys.
 3. All fritidsaktivitet for voksne stenger (breddeidretten) 

Oslo kommune sine innstramminger gjelder fra mandag 9. november kl. 24.00

Link til Oslo kommune

 

Benytter anledningen til å minne om 

 1. Størrelser på treningsgrupper er 20 personer.  
 2. Aktiviteten organiseres slik at gruppene kommer og går til ulike tider for å forhindre trengsel. Det bør til enhver tid være minst 2 meters avstand mellom gruppene.

Oppdatert regelverk for Osloidretten kommer så raskt som praktisk mulig.

Vi vil oppdatere så snart det er endringer eller ytterligere informasjon.


Oppdateringer Koronasituasjonen

Postet av Kjelsås Idrettslag den 5. Nov 2020

Regjeringen har nettopp informert om innstramminger på Stortinget og det skal avholdes pressekonferanse i marmorhallem i dag kl 11:45 – Link her https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/pressekonferanse-om-koronasituasjonen6/id2783415/

Oslo kommune holder pressekonferanse i morgen 6. november kl. 13:00. Byrådsleder Raymond Johansen vil orientere om koronasituasjonen i Oslo og innføring av nye tiltak i Oslo.

https://www.oslo.kommune.no/politikk/byradet/pressemeldinger/pressekonferanse-6-november

 

Idrettslaget vil så snart det foreligger en oversikt over tiltak som gjelder vår aktivitet, informere om hva tiltakene innebærer for oss og våre medlemmer.Nå er det klart for åpning av årets SPORTSMESSE

Postet av Kjelsås Idrettslag den 23. Okt 2020

Åpningstider

Fredag 23/10 kl. 18:30-21:00 - Lørdag 24/10 kl. 10-18 - Søndag 25/10 kl. 10-15

Vi har masse gode brukte utstyr, så  herdet er gode muligheter for å gjøre knallkjøp både til barn og voksne!
Vi følger et strengt smittevernsregime slik at messen blir trygg.


Gjenbruk og miljø 
Sportsmessa bidrar positivt til miljøet, til idrettslaget og for å få barn og unge i aktivitet – også de som bare ønsker å leke og ha det gøy, på alpint, snowboard, langrenn eller skøyter. 

Praktisk, økonomisk og miljøvennlig, til alle med barn som vokser fort!


Skøyter


Slalåmstøvler


Slalåmski barn

Snowboard og støvler


Langrenn


Langrennsski


Pudderplanker


Hjelmer


og mye mye mer!
Sportsmessa 2020 på Grefsen stadion

Postet av Kjelsås Idrettslag den 19. Okt 2020

Det blir sportsmesse på Grefsen stadion i år også. Selg ditt brukte sportsutstyr og kjøp brukt og nytt til svært fordelaktige priser. Vi har også mengder av brukte leieski, så det er gode muligheter for å gjøre knallkjøp!

Vi følger et strengt smittevernsregime slik at messen blir trygg for både kjøpere og selgere. Blant annet har vi utvidet åpningstider for å unngå trengsel.

Sportsmessen arrangeres fra 21-25 oktober på Grefsen stadion, men hva er nå egentlig denne sportsmessen?

Her kommer en enkel forklaring! 

 1. Du finner frem sportsutstyr du ikke trenger i god tid før messen: Klær, alpinski, langrenn, snowboard, støvler, skøyter - alt kan selges på messen. 
 2. Ta med det du vil selge til Grefsen stadion på onsdag 21/10, torsdag 22/10 eller fredag 23/10. 
 3. Hjelpsomme ski-entusiaster hjelper deg å finne riktig pris på det du vil selge. Varene merkes, prises og settes ut i en stor hall. Du kan følge med på hvordan det går med salget på mobilen. Pengene fra salget, minus provisjon, kommer inn på kontoen din etter en liten stund.
 4. Etter du har levert brukt utstyr, kan du handle nytt inne på messeområdet - til svært gode priser. Det er salg på fredag 23/10, lørdag 24/10 og søndag 25/10. Også her vil du få hjelp av svært kompetente ski-entusiaster 🙂

En gavepakke til alle med barn som vokser fort: Praktisk, økonomisk og miljøvennlig!


Innlevering
Onsdag 21/10: Innlevering 18:00-21:00
Torsdag 22/10: Innlevering 17-21
Fredag 23/10: Innlevering  15.30-18:00  

Salg
Fredag 23/10: Salg 18:30-21:00
Lørdag 24/10: Salg 10-18
Søndag 25/10: Salg 10-15, Henting 15-16

 

Følg med for mere info: https://www.facebook.com/events/672044146999935KJØP EPLEJUICE FRA NORDRE AKER ELPER PLUKKET AV BARN OG UNGE I IDRETTSLAGET.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 8. Okt 2020

Barn og ung i Kjelsås idrettslag har plukke epler i mange lokale hager i høstferien. Fangsten er nå presset og juicen er tappet på 3 liter bag in box.

Dette er gjort mulig med et godt samarbeid mellom Grefsenkollen, LifLaga og Kjelsås idrettslag, med et mål om å skape et «realt løft» for barn og unge med en positiv aktivitet rundt høstferien.

Eplejuice er godt og ganske sunt, og det er gøy med «egenprodusert», kortreist lokal eplejuice type helt rå Nordre Aker «Kjelsås Edition».

Eplejuicen kan kjøpes på Grefsen stadion i klubbhuset.

Pris per 3 liter bag in box kr 265,- 

Holdbar til 27. september 2021, så dette kan også være en super julegave

SALGSDAG ONSDAG 28. oktober I KLUBBHUSET TIL KL 19:00

Ønsker du levert hjem, fyll inn skjema her.

Det er påbud om hjemmekontor i Oslo kommune og klubbhuset er ikke bemannet. Du kan bestille hjemkjøring eller sende en epost til post@kjelsaas.no for å avtale henting. 


 

Tur i nærområdet.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 1. Okt 2020

I Kjelsås Idrettslag har vi en gjeng med 65+ som hver torsdag klokken 11 med utgangspunkt på Grefsen stadion går en drøy times tur i nærområdet. Her har turen gått til Ole Høilands hule like ved Linderudkollen. Er det noen som vil slå følge, så møt opp! Epleplukkerne fra Kjelsås IL er i gang 😊.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 26. Sep 2020

Verdens største mobile eplepresse står klar på Grefsenkollen. Det blir salg av eplejuice fra i dag kl. 1300. Kortreist lokal eplejuice type helt rå Nordre Aker «Kjelsås Edition».Har du en hage med epletrær hvor vi kan komme og plukke epler?

Postet av Kjelsås Idrettslag den 20. Sep 2020

Grefsenkollen, Lif Laga og Kjelsås idrettslag har gått sammen om å skape et «realt løft» for barn og unge med en positiv aktivitet rundt høstferien. Vi er fremdeles i en spesiell situasjon, og kan ikke gjøre slik vi gjorde i feriene våre før Korona. 

Selv om det ikke er lenge igjen til høstferien, håper vi å få tilgang til flest mulig hager med epletrær hvor vi kan komme og plukke. 

Eplejuice er godt og ganske sunt, og det er ganske gøy med «egenprodusert», kortreist lokal eplejuice type helt rå Nordre Aker «Kjelsås Edition». Vi tar smått og stort, stygt og pent, på trærne eller på bakken.

Har du eller du kjenner du noen som har hage med epler som kan plukkes av oss? 
Vi plukker fra 22. september til og med 30. september. 

Kan vi komme til din hage? Klikk her.
Noen få ledige plasser på idrettskolen 20/21 sesongen.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 11. Aug 2020

Foto: Trygve Indrelid

Gjennom 30 uker får barna være med på seks idretter, orientering, basket, håndball, alpin, langrenn og fotball. Målgruppen for dette tilbudet er primært førsteklassinger. 

Innholdet er varierte aktiviteter, som skal motivere barna og gi positive opplevelser. De vil få oppleve flere idretter og selv finne ut av hva som er gøy og spennende. Idrettsskolen har gode instruktører og en størrelse på gruppene som gjør at alle blir sett.

Vi har 9 ledige plasser på MANDAGER kl. 16.00-17.00.

Ta kontakt med Hege Kommandantvold på epost hege@kjelsaas.no eller på telefon 926 20 885 for spørsmål.

Mer informasjon og påmelding her.Håvard Moseby to bittesmå tideler fra førsteplass i Sandnes

Postet av Kjelsås Idrettslag den 8. Aug 2020

Foto: NTB Scanpix, Carina Johansen

Håvard Moseby er i knallform for tiden og briljerte i dag på 15 km rulleski under Blinkfestivalen i Sandnes. Han fosset frem til en 2. plass, bare slått av Johannes Høstflot Klæbo.

Til NRK sa Håvard at han var i knallform og følte han holdt farta godt oppe. Det fikk hans nærmeste konkurrenter i dag merke. Vinneren, Johannes Høstflot Klæbo, sa selv han var heldig som klarte å slå Moseby i dag.
Dette lover meget godt for vår mann som fra rekruttlandslagsposisjon var nær ved å vinne over Norges for tiden sterkeste skiløper. Vi i Kjelsås IL gratulerer.

1. Johannes Høstflot Klæbo, tid: 35.08.0

2. Håvard Moseby, tid: 35.09.1

3. Daniel Stock, tid: 35.11.0Koronavettregler

Postet av Kjelsås Idrettslag den 5. Aug 2020


Vi i Kjelsås har vært forsiktige og bidratt i dugnaden, det skal vi fortsette med. Selv om mye er åpnet opp, må vi sammen ta forholdsregler for å unngå smitte blant våre medlemmer, frivillige og ansatte.

Er du med på trening og aktiviteter i Kjelsås IL må du følge gjeldene smittvernsråd, lytte til trenere og ledere i klubben og følge særforbundene sine retningslinjer. Har du symptomer på luftveisinfeksjon, må du holde deg hjemme til du er symptomfri. I pauser holder vi avstandsregler, det gjelder også når du kommer og drar fra trening. Vi oppfordrer til å unngå kollektivreiser til og fra trening.

FHIs råd til alle i befolkningen

 • Husk god hånd- og hostehygiene.
 • Du og dine nærmeste kan omgås normalt.
 • Hvem som er «dine nærmeste» bestemmer du selv, men det bør ikke være for mange og det bør være de samme over tid!
 • Hold økt avstand til andre enn dine nærmeste.
 • Unngå fysisk kontakt, inkludert håndhilsing og klemming.
 • Det bør minst være 1 meter mellom dere. (Avstanden fra ansikt til ansikt er aller viktigst. Hvis man står rygg til rygg, eller etter hverandre som i kø, er det mindre risiko for smitte. Der man sitter ved siden av hverandre bør det være en meter fra skulder til skulder.)             
 • Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, må du holde deg hjemme til du er symptomfri.
 • Har du symptomer på covid-19, bør du testes og holde deg hjemme til negativt prøvesvar foreligger OG du er symptomfri.

Eksterne linker
Norges idrettsforbund
Helsedirektoratet veileder smittevern for idrett
Folkehelseinstituttet FHI
Regjeringens tidsplan for nedbygging av tiltak Trenger du støtte til Kjelsås ILs sommeraktiviteter for barn?

Postet av Kjelsås Idrettslag den 29. Jun 2020

Covid-19 har medført at flere familier har hatt én eller begge forsørgere permittert over lengre tid. Mange har også mistet jobben. I tillegg er stort sett alle sommerferieplaner endret i år. Mange bestilte reiser har gått i vasken. Det gjør at en del barn og unge kanskje ikke får ferie med planlagte aktiviteter i det hele tatt. Dette kan ha økonomiske konsekvenser, og for mange er det ikke bare å endre planer eller betale ny ferie. Flyselskapene bruker nå flere måneder på å refundere flybilletter og det betyr at familier rett og slett ikke har råd til å betale for hverken ferie eller fritidsaktiviteter i år.

Er du i en situasjon der det er vanskelig å betale for barnas sommeraktiviteter i regi av Kjelsås IL, kan du trygt kontakte oss på skjemaet under. Dette gjelder både om barnet har vært med på en aktivitet, er meldt barnet på en aktivitet eller om du kunne tenke deg å gjøre det, men ikke får økonomien til å strekke til. 

Har barn vært med på en aktivitet i uke 26 eller 27 kan du søke om støtte, eller ønsker du å melde barn på en aktivitet 33, men økonomien til å strekker til. Her kan du lese mer og søke om støtte. 

Kjelsås ILs sommeraktiviteter til redusert pris eller gratis plass? Her kan du lese mer og søke om støtte.Idrettsskolen sesongen 2020/2021

Postet av Kjelsås Idrettslag den 24. Jun 2020


Påmelding og mer info her. Tilbud om varierte aktiviteter for førsteklassinger.Sommeraktiviteter uke 26

Postet av Kjelsås Idrettslag den 23. Jun 2020

Vi er i full gang med sommeraktiviteter for barn og unge. I og med at sommeren i år har blitt litt annerledes for mange i år har vi flere aktiviteter og over flere uker enn tidligere. Denne uken er det basketskole i Engebråtenhallen, feriefotball på Grefsen stadion, Myrerfeltet og i Myra, beachåndballskole på Myrerfeltet, håndballskole i Grefsen- og Kjelsåshallen. Alpin er på Folgefonna. 

Myrerfeltet (fotball og bachhåndball) 

Engebråten (basket) 
Gratis sommeridrettsskole 2020

Postet av Kjelsås Idrettslag den 18. Jun 2020

Kjelsås idrettslag inviterer til gratis sommeridrettsskole i uke 32, les mer ved å klikke her.
Lettelser i smitteverntiltak for idretten fra 1. juni

Postet av Kjelsås Idrettslag den 29. Mai 2020

Barne- og ungdomsidrett opp til og med 19 år
I går kommuniserte kultur- og likestillingsministeren at regjeringen innfører tiltaksnivåer for organisert trening på samme måte som for skoler og barnehager fra 1. juni. Det betyr at det åpnes for all barne- og ungdomsidrett opp til og med 19 år for trening. Pressen skrev i går blant annet «Barn og unge får trene som vanlig»!

Ikke helt som vanlig
Det er fremdeles mange tiltak som ikke er helt som vanlig. Idrettslaget og våre medlemmer må følge de råd og retningslinjer som gjelder fra Helsedirektoratet, Norges idrettsforbund, Oslo kommune (som eier anleggene) og særforbundene. I løpet av kort tid vil det kommer oppdateringer fra disse. På vår hjemmeside har vi nytt om Koronasituasjonen. Her finner du lenker til Helsedirektoratet, Norges idrettsforbund, Oslo kommune (som eier anleggene) og særforbundene (Fotball-, Ski-, Håndballforbundet osv). Ledere og sportslig ansvarlige i idrettslaget vil kommunisere hvilke regler som gjelder for sin idrett, så snart disse er på plass fra de enkelte særforbund.

Dugnad
Det er fremdeles en dugnad og alle må være med å bidra, foreldre, medlemmer, støtteapparat, trenere og ledere i idrettslaget.

Hold deg oppdatert
Vi er i inne i en tid hvor det er endringer nesten fra dag til dag. Vi oppfordrer alle til å lese og holde seg oppdatert på informasjon fra Helsedirektoratet og særforbund.  


Utdrag fra Helsedirektoratets side «Smittevern for idrett».
 
Oppdatert 2. versjon er publisert 28. mai 2020.

Det er åpnet for unntak fra anbefalingen om 1 meters avstand for barn og ungdom til og med 19 år under trening innen organisert idrett.

De viktigste endringene i denne utgaven er: 

 1. Ingen syke skal møte
 2. God hygiene
 3. Normal kontakt under aktiviteten
 4. Gruppestørrelse i henhold til nasjonale anbefalinger på inntil 20 personer
 5. Faste treningsgrupper

Utfør håndhygiene regelmessig, for eksempel før og etter aktiviteten, etter bruk av felles utstyr som berøres hyppig med hendene, når hendene er synlig skitne, etter toalettbesøk, etter kontakt med luftveissekret (for eksempel hosting/nysing i hendene).

Annet

 • Håndhilsing, klemming og unødvendig fysisk kontakt bør unngås i den grad det er mulig.
 • Unngå å berøre ansiktet.
 • Host i albuekroken eller i et papir som kastes. Vask hendene etterpå.
 • Unngå spytting og snyting under aktiviteten.
 • Unngå deling av drikkeflasker og mat.

Styrkerom
Treningssentre har inntil videre et forskriftsfestet forbud mot å holde åpent. De samme hensyn som begrunner forbudet, vil også gjelde for idrettslagenes egne styrkerom e.l.

Bruk av garderober i idrettshaller er inntil videre forbudt. Hensikten med dette er å unngå situasjoner og områder der det er utfordrende å ivareta tilstrekkelig avstand mellom personer.

Bruk av treningsareal (haller, baner, saler)
Det er mulig for flere grupper à 20 personer å oppholde seg på samme treningsareal samtidig. Det er da en forutsetning at treningsarealet er av en slik art at gruppene kan holdes adskilt under hele økten samtidig som man kan holde minst 1 meters avstand innen hver gruppe. Dette innebærer også at aktiviteten organiseres slik at gruppene kommer og går til ulike tider for å forhindre trengsel.

Det er viktig med gode renholdsrutiner. Ved gult og rødt tiltaksnivå (se tabell om tiltaksnivåer for trening innen organisert idrett) anbefales forsterket renhold (se nedenfor) av felles kontaktflater for å begrense smitterisikoen.

Smitte via bruk av felles utstyr
For felles utstyr som er mye i kontakt med hender/ansikt kan det vurderes om det er behov for rengjøring etter bruk/mellom hver økt. Det er ikke behov for rengjøring av baller i ballidrett utover normal praksis. Deltakere bør oppfordres til å ikke ta seg til ansiktet mens man bedriver aktivitet med felles utstyr. Så lenge god håndhygiene ivaretas før og etter bruk av utstyret, vil risikoen for indirekte smitte være svært lav.

Ved bruk av felles matter, slagputer eller liknende utstyr som berøres hyppig med hendene/ansiktet anbefales håndvask før og etter bruk, samt rengjøring av utstyret mellom hver bruker.

Så lenge hygienerådene over følges, kan felles utstyr benyttes umiddelbart av andre personer/lag/grupper.

På gult tiltaksnivå anbefales følgende:
Lagidretter og andre idretter som ikke har vedvarende/langvarig nærkontakt, for eksempel fotball og håndball, kan utføre aktiviteten med normal kontakt mellom utøverne så fremt man overholder anbefalingene om gruppestørrelse og faste grupper.

Den generelle anbefalingen om minst 1 meters avstand vil fortsatt gjelde i pauser og før/etter aktivitet uavhengig av tiltaksnivå. En viktig forutsetning for å åpne for tettere kontakt mellom personer under trening innen organisert idrett på gult tiltaksnivå er at man sørger for god oversikt over grupper slik at kontaktsporing er mulig dersom det blir aktuelt. Derfor anbefales det å begrense gruppestørrelse og hovedsakelig trene med eget lag/faste treningspartnere.

Man kan ha de samme gruppene i en eller to uker av gangen før man bytter personene i gruppene slik at man får litt utskifting og forandring for deltakerne. Endring av grupper kan gjennomføres etter et opphold i aktiviteten på minst to dager (for eksempel etter en helg).

Utdrag fra Helsedirektoratets side oppdatering 28.5.2020, slutt.Endringer i smittevernsreglene fra 15. juni

Postet av Kjelsås Idrettslag den 20. Mai 2020

Pressen skriver i dag om oppmykninger i smittevernsreglene fra 15. juni.

Mykner opp 15. juni
Til NRK sier kulturministeren at Regjeringen myker opp smittevernreglene og har besluttet at barn og unge under 20 år kan drive idrett med såkalt "begrenset fysisk kontakt" utendørs fra og med 15. juni. Det betyr blant annet at barn og unge kan trene fotball som før koronapandemien, uten å måtte forholde seg til dagens krav om én meters avstand.

Ikke for alle
Det gjenstår et stykke arbeid med å kartlegge hvilke andre idretter som skal åpnes opp i tiden fremover og hvor mange som kan spille mot hverandre på en fotballbane samtidig.
Selv om barnefotballen kan starte opp med normal kontakttrening om noen uker, skrives det også at det trolig er verre med idretter som f. eks. håndball, som har mer nærkontakt. I et notat fra Folkehelseinstituttet ble det kjent at de foreslo å differensiere idretter ut fra hvor mye kontakt utøverne har.

Nye retningslinjer
VG skriver at Helsedepartementet gir nå Helsedirektoratet i oppdrag å utarbeide ny veileder som erstatter veilederen som nettopp ble lansert, denne blir kanskje differensiert for ulike idretter.

Idrettsforbundet
Norges idrettsforbund vil som før jobbe tett med de enkelte særforbundene og Helsedirektoratet for å utrede hvilke idretter som kan forventes å komme i gang med tilnærmet normal aktivitet i løpet av juni.

Gode nyheter
Dette er gode nyheter for alle oss som er glad i idrett. Kjelsås idrettslag følger med på utviklingen og samarbeider tett med Oslo idrettskrets og særforbundene knytte til våre idretter om hvordan vi skal forholde oss. Vi har en egen side om Koronasituasjonen med linker til myndigheter, Oslo kommune og forbundene her.Gratulerer med dagen.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 17. Mai 2020

Vi ønsker medlemmer, trenere, ledere, frivillige, samarbeidspartnere, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, ja til alle dere engasjerte en fin 17. mai.Oldermannsligaens ærespris 2019

Postet av Kjelsås Idrettslag den 30. Apr 2020

Foto: Oldermann Pål Bech overrekker prisen for 2019 til Edvard Sandvik

Mange aktiviteter i idrettslaget har blitt avlyst eller utsatt denne våren for å tilpasse lagets mange tilbud til myndighetenes krav om smitteberedskap. Dette rammet også overrekkelsen av Oldermannsligaens ærespris for 2019 til Edvard Sandvik. Det vanlige er at vinneren mottar prisen på et av Oldermannsligaens møter på Grefsen stadion, men med avlyste møter ville vi skrevet september før en slik anledning igjen ville by seg. Det ble derfor besluttet å flytte pristildelingen til Langsetløkka, og en verdig vinner mottok prisen av Oldermann Pål Bech 29. april. Prisen ble i år delt ut for 19. gang.

Prisen består av en gavesjekk på kr.5000, et flott gravert tinnstaup og diplom, som fremstår i ny utforming i år. Vinneren får i tillegg navnet sitt på en plakett på Grefsen stadion sammen med alle øvrige vinnere av æresprisen. Oldermannsligaen vil gjerne også få takke firma Geo Solution v/Per Kr. Hoel, som har sponset årets tildeling med hele prisbeløpet.

Edvard Sandvik representerer Langrennsgruppa og har gått på ski for Kjelsås i alle år, og han ble tildelt prisen med bakgrunn i fremragende resultater i sesongen 2018/19 - som 18-åring.

Edvard ble trippel norgesmester med to individuelle mesterskap (10km klassisk og 15km skøyting) og som deltaker på Oslo skikrets vinnerlag i stafett. Edvard representerte også Norge i ungdoms-OL i Sarajevo og presterte å bli nr. to på 7,5km skøyting. I tillegg til gode sportslige resultater bidrar Edvard også på andre måter til å bygge et godt miljø i juniorgruppa.


For Oldermannsligaen

Svein Olav Bø

 Kjære medlemmer, utøvere og foreldre i Kjelsås idrettslag!

Postet av Kjelsås Idrettslag den 22. Apr 2020

Styret og adm i Kjelsås idrettslag vedtok i dag onsdag 22.4.2020 å ta opp organisert aktivitet med følgende bestemmelser og føringer;

Alle som driver aktivitet må forholde seg til Helsedirektoratets-, Norges idrettsforbunds-, Særforbundens-,Oslo kommunes- og Idrettslagets retningslinjer. 

Gruppene (Allidrett, Alpin, Basket, Fotball, Håndball, IPU, Langrenn og Orientering) er selv ansvarlig for å tilrettelegge sin aktivitet i henhold til sine særforbunds bestemmelser. Det kan være noe avvik mellom gruppene innad i klubben. 

Linker til NIF, Helsedirektoratet og våre særforbunds «Konronavettregler» - finner du ved å klikk her.

Generelt oppfordrer vi til at alle stiller i klubbtøy ved organisert trening, ved egenterening/uorganisert trening brukes «sivilt» tøy.

Det eneste felles er at det skal være minst en 1 voksen tilstede på alle treninger (person over 18 år). Ser man behov for mer voksenhjelp håper vi foreldre stiller velvillig.

Garderober, toaletter, styrkerom og klubbhus/møtelokaler er stengt. Beklager dette! Det er idrettens bestemmelser!

VIKTIG
Det er UTØVEREN SELV (med hjelp av foreldre) som er ansvarlig for å sette seg inn i gjeldende bestemmelser til enhver tid for sin idrett. Trener/voksen skal kun minne om/se til at de holder avstand og minne om de føringer som er gitt i den aktuelle idrettsgrenen.

FORKLARE HVORFOR- det er altså utøver og foreldres ansvar å forstå!

Det kan bli gitt advarsel etter trening. Og det vil være gruppen selv som gir "sanksjoner om f.eks. utestengelse for kort/lengre tid" om utøveren ikke følger de sikkerhetsmessige føringer som er lagt til grunn akkurat nå i denne spesielle tiden. Dette vil være klubbens "sterkeste kort", og vi håper det ikke vil være behov for dette.

FØR OG ETTER TRENING

SAMKJØRING
Alle må komme seg til egen trening selv, vi oppfordrer til å gå eller sykkel. Unngå å kjøre flere sammen eller bruk av kollektivtransport til trening.

PLUKK OPP DE MINSTE 5 MINUTTER FØR SLUTT
Du skal "være tilstede" 5 minutter før slutt, stå litt på avstand, og ta i mot ditt barn når treningen er ferdig! Vi ser at de minste samler seg sammen - og glemmer "alt" når treningen er ferdig.

Det kan være like stor grunn for advarsel/utestengelse, om dette blir et problem og ditt barn /utøveren ikke holder avstand.

HANDLINGSPLAN - KORONA VIRUS - VED SMITTE KJELSÅS IDRETTSLAG 22.4.2020

Dette er en handlingsplan dersom korona smitte blir påvist på KJELSÅS IL.

Anlegget er åpnet opp med visse restriksjoner og føringer.

KLUBBHUSET, GARDEROBER OG TOALETTENE ER STENGT!

Klubbens administrasjon og bemanning er hovedsakelig betjent digitalt, på ubestemt tid. Alle kan kontaktes på mail og mobil. Skal noe hentes ut, skal ADM kontaktes på forhånd så dette kan planlegges.

Større arrangementer er avlyst fra og med 11.3.2020 - 15.6.2020 (kan utvides).

All aktivitet ble stoppet 11.3.2020, men er i gang igjen så smått fra 20.4.2020.

Klubben følger FHI og NIF – Oslo Idrettskrets og særforbunds føringer i forbindelse med korona og oppfordrer våre medlemmer til å sette seg inn i hver gruppes retningslinjer og føringer!

All informasjon til klubbens medlemmer blir distribuert via våre hjemmesider og på klubbens hoved facebookside eller klubbens mail. Men pga. de stadig hyppige endringer, er det facebook og hjemmeside som er de beste kommunikasjonssider.

 

Handlingsplan – ved KORONA SMITTE
Blir det påvist korona smitte hos noen av våre medlemmer, skal trener eller gruppe leder, som kan vite hvem i klubben som vedkommende kan ha vært i kontakt, bli kontaktet umiddelbart.

Trener / Gruppeleder kontakter deretter Daglig leder i KJELSÅS IL umiddelbart:
Truls Nygaard mob; 9010 4343 (kun mobil – ikke mail)
Daglig leder informerer så Hovedstyret i klubben.

Ved påvist korona smitte blant medlemmene, vil klubben bli underlagt retningslinjene til Oslo Kommune https://www.oslo.kommune.no/koronavirus/#gref

Hva gjør klubben ved påvist korona virus blant våre medlemmer?

 1. Klubben vil forholde seg til karantenebestemmelser fra Oslo Kommune og ta forholdsregler deretter. All aktivitet som klubben har iverksatt vil deretter bli vurdert i henhold til kommunale retningslinjer, FHI og NIF /særidretters egne bestemmelser.
 2. Hovedstyret i KJELSÅS IDRETTSLAG vil fortløpende følge opp situasjonen i samråd med retningslinjer fra Oslo Kommune/bydelsoverlegen, FHI, NIF, OIK og særforbundene.
 3. Avvik fra handlingsplan kan kun forekomme i samråd med Oslo Kommune/bydelsoverlegen.

Handlingsplanen gjelder fra 22.4.2020.  Handlingsplanen kan bli revidert på kort varsel.

Ta vare på dere selv og ta vare på dem rundt dere.

 

Vennlig hilsen 

Hovedstyret
Kjelsås idrettslagInnkalling til årsmøte i Kjelsås IL 6. mai kl. 19:00

Postet av Kjelsås Idrettslag den 6. Apr 2020

Forslag til årsmøte må sendes hovedstyret eller administrasjonen (kontoret@kjelsaas.no) snarest og senest innen 2 uker før årsmøte (innen 22. april).

Dokumenter til møte vil legges her 1 uke før (senest 29. april), årsberetning klikk her. 

Kjelsås idrettslag bestemt at det blir digitalt årsmøte i år. Norges idrettsforbund har åpnet for digitale årsmøter for alle organisasjonsledd.

 

Årsmøte i Kjelsås idrettslag 6. mai holdes digitalt i Microsoft Teams
For å delta på årsmøte i Kjelsås idrettslag må du ha tilgang til PC, smarttelefon eller nettbrett med internettilgang og melde deg på, fristen er 4. mai.


Deltagelse krever påmelding
For å delta på årsmøte må du melde deg på. Det gjør du ved å sende en epost til post@kjelsaas.no, senest mandag 4. mai.

Dette for at vi skal kunne sjekke stemmerett og møterett i henhold til lovverket. 

Til de som har meldt seg på sender vi ut en epost 6. mai med invitasjon til møte. I den eposten er det en link (som bilde under) du må trykke på for å delta. Vi anbefaler at du gjør det i god tid før møte starter. Møte er åpent fra kl 18:30 og starter presis kl 19:00. 

Et bilde som inneholder skjermbilde, kniv
Automatisk generert beskrivelse 


I møte

Når du er kommet i møte må du slå av mikrofon og webkamera. Skal du har ordet underveis i møte kan du skrive du navnet ditt i meldingschatten.

Et bilde som inneholder tastatur
Automatisk generert beskrivelse


Stemmegivning i møte
All stemmegivning blir gjort i meldingschatten. Det er kun de som stemmer imot som stemmer ved å skrive NEI. 


Agenda

Åpning

 1. Godkjenne de stemmeberettigede
 2. Godkjenne innkallingen
 3. Godkjenne saklisten
 4. Godkjenne forretningsorden
 5. Velge dirigent
 6. Velge protokollfører
 7. Velge to medlemmer til å underskrive protokollen
 8. Overlevering av utmerkelser fra gruppene
 9. Utdeling av hedersbevisninger
 10. Behandle Idrettslagets årsberetning
 11. Regnskap for 2019
  1. Lagets regnskap 
  2. Revisors beretning
  3. Kontrollkomiteens beretning
 12. Innmeldte saker 
  1. Fullmakter 
 13. Kontingent for 2021
 14. Budsjett 2020
 15. Behandle Kjelsås idrettslag organisasjonsplan
 16. Engasjere revisor
 17. Valg

AvslutningVennlig hilsen
Kjelsås Idrettslag

HovedstyretOppdatert informasjon fra styret i Kjelsås IL

Postet av Kjelsås Idrettslag den 3. Apr 2020

Kjære alle sammen,

Det er en utfordrende tid for de aller fleste nå. Smått og stort er annerledes enn det var bare for noen uker siden. Idrettslaget vårt tilpasser seg situasjonen og gjør endringer både på kort og lengre sikt. Beskjeder og regler som gjaldt i går gjelder nødvendig vis ikke i dag. Det gjør det uforutsigbart, men med litt tålmodighet mener vi det går an å planlegge litt frem i tid. 

I dag starter påske ferien for veldig mange. Påsken i år blir ikke som mange er vant til med aktiviteter, hytteturer eller utenlandsturer. Det er dugnad for å begrense smitte av Korona (Covid-19) her i landet og de aller fleste land i verden. Vi er med på dugnaden og tar vår del av det ansvaret. 

Her kommer en oppsummering av hva vi gjør nå og hva vi forbereder oss på. 

Situasjonen nå
For nesten alle praktiske formål har klubben inntil i går hatt aktivitetsforbud og har som følge av det permittert trenere og ansatte, de fleste i administrasjonen. Det er sendt ut permitteringsvarsel for fem uker med virkning fra 30. mars.

Organisert aktivitet
Onsdag denne uken kom det beskjed fra helsedirektoratet og NIF om at det kan settes i gang organisert aktivitet i idrettslagene i henhold til gjeldene smittevernregler. Onsdag kveld åpnet Oslo kommune sine anlegg for organisert aktivitet.
Reglene fører til at aktiviteten vi var vant til før 12. mars ikke kan gjennomføres på samme måte. Helsemyndigheten og NIF har gitt klare retningslinjer og særforbundene har fått i oppgave å komme med retningslinjer innenfor sine idretter. Vi som klubb må utarbeide våre.

For at vi skal kunne gjenoppta organisert aktivitet under de regler som gjelder vil det kreve god planlegning og mange flere ressurser enn normalt. Det kommer en ny uttalelse fra regjeringen neste uke, om det endrer vilkårene for å drive organisert aktivitet vet vi ikke nå. 

Vi har derfor valgt å vente med å starte opp organiserte aktiviteter nå. Vi følger med på avklaringer og oppdateringer, men planlegger for å kunne starte opp aktiviteter som kan gjennomføres forsvarlig i tiden etter påske. Det vil komme mer spesifikk informasjon fra de ulike gruppene på dette.

Egentrening
Uteanlegg er åpen for egentrening i påsken, så sant det ikke kommer endringer fra myndighetene sentralt eller fra kommunen. Vi oppfordrer alle til å følge med i media vedrørende dette.

Kjelsås fotball sitt A-lag har søkt og fått reservert tid til egentrening av Bymiljøetaten på Grefsen stadion fra 4. april til og med 13. april mellom kl. 09:30 og 11:30.

Det vil ikke være flombelysning av banene før tidligst etter påske.    

Myndighetens regler (uorganisert og organisert aktivitet)
Det skal ikke være mer enn fem personer sammen i en gruppe, og minst en avstand på to meter mellom personer. Avstanden gjelder både innad i gruppen, og til andre personer.

Det er en forutsetning for all aktivitet at generelle anbefalinger for forebygging av smitte kan overholdes. Det innebærer at mange idrettsaktiviteter ikke kan gjennomføres, og at bruk av utstyr og garderobe ikke tillates.

Aktivitet som innebære at utstyr deles mellom deltakerne, som f.eks. en basketball, en håndball, fotballer som har vært i kontakt med hud (nikket eller berørt hud som ikke er tildekket), kan følgelig ikke gjennomføres.

Garderober eller forsamlingslokaler etc. åpnes hverken før eller etter aktiviteten.

Økonomi
Vi arbeider nå med rapportering av våre økonomiske tap til myndighetene. Alle retningslinjene for kompensasjon for idretten er ikke klarlagt enda, men vi følger dette nøye. Vi vet vi får økonomiske erstatninger, men vi vet ikke hvor store de blir eller når vi får dem. Beløpene vi vil få må disponeres klokt, med mål om sportslig aktivitet.

Dette er en tung tid økonomisk for idrettslaget nå som alle arrangementer og aktivitet er innstilt. Vi har allerede avlyst en rekke arrangementer fra mars og hva som kommer fremover vet vi heller ikke. Vi håper at alle våre medlemmer og samarbeidspartnere som har anledning til å støtte oss i denne vanskelige tiden og vil hjelpe til etter egen evne.

Årsmøte
Årsmøtet i klubben er foreløpig satt til onsdag 6. mai klokken 19:00 – om det blir digitalt eller et fysisk oppmøte vil vi komme tilbake til.

Hovedstyret
Kjelsås idrettslag har hatt aktivitet og vært en del av limet i lokalmiljøet i over hundre år. Dette skal vi videreføre, og vi skal komme oss gjennom denne pandemien og følgene av den. Vi arbeider med gruppene for å sikre at vi har økonomi til å leve gjennom krisen. Det kan bli annerledes i lang tid for klubbens medlemmer. Vi vil legge stor vekt på å få gode treningstilbud til alle ut fra de økonomiske realitetene og forutsetningene som kommer. Hovedstyret samarbeider godt rundt utfordringene og vil møtes kort tid etter påske for å vurdere hva vi gjør videre. 

Vi minner om at vi har valgt å vente med å starte opp organisert aktivitet nå, men vi planlegger for å kunne starte opp etter påske, gitt at retningslinjene ikke endrer seg.

God påske ønsker vi dere alle.

Ta vare på dere selv og ta vare på dem rundt dere.

 

Vennlig hilsen 

Hovedstyret
Kjelsås idrettslagUteanlegg åpner for individuell bruk så lenge man følger smittevernreglene.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 1. Apr 2020

Vi fikk i dag 1. april kl 10.00 epost fra Oslo kommune v/Bymiljøetaten om at uteanlegg åpner for individuell bruk,.

FRA BYMILJØETATEN
Fredag 27. mars kom en ny forskrift fra Rådhuset, som blant annet regulerer bruk av kommunens idrettsanlegg. Den finner du her.
Forskriften resulterer i at BYM nå låser opp igjen låste mål, tar ned plakater og at banene gjenåpnes for uorganisert trening – men smittevernreglene må følges.
BYM har ingen forventning om at idrettslagene skal kunne håndheve dette, dette er hver enkeltperson sitt ansvar å overholde.
Vi har heller ikke kapasitet til å følge opp aktiviteten på hver bane, og det vet vi idrettslagene heller ikke har.

 Link i bilde.

 

Kjelsås idrettslag
Vi har strekt redusert bemanning, men vil gjøre det vi kan for å hjelpe Bymiljøetaten med å låse opp mål, fjerne sperrebånd ol.


Idrettslaget har ikke kapasitet til å passe på at reglene overholdes. 

 • Derfor oppfordrer vi foreldre til å bli med barn for å passe på at reglene overholdes. 

Vi alle må være med på dugnaden for å redusere smittespredning og bidra for å forkorte denne situasjonen så mye som mulig.

Vi ønsker og håper å komme igang med normal aktivitet så snart som overhode mulig.

Det er flere uteanlegg i vårt område, fotballbanene på Grefsen stadion, Myrerfeltet, Kjelsåsmyra og Kapellveien. Beachbanen på Myrerfeltet. Utbasketbanen på Engebråten. Utegymmen på Grefsen stadion.
Ta vare på hverandre!

Det presiseres at det fremdeles ikke tillatt med organisert trening. 


Alle innendørsanlegg er stengt, det gjelder også garderober og toaletter.Oslo kommune har nylig klargjort reglene for fellesområdene i hovedstaden, som marka, parker og idrettsanlegg. Reglene som gjelder utendørs er:

 • Hold minst én meters avstand til andre mennesker utendørs.
 • Flere enn 5 personer bør ikke være sammen i gruppe.
 • Ivareta god og forsvarlig hånd-, hoste- og nysehygiene. Håndhilsning, klemming og annen nærkontakt skal unngås.


Råd og tiltak for befolkningen generelt (Folkehelseinstituttet )

 • God hånd- og hostehygiene, prøv å unngå å ta deg i ansiktet (mer info i avsnittet "Generelle hygieneråd" nedenfor)
 • Personer som bor sammen kan omgås normalt.
 • Unngå håndhilsning, samt kyssing og klemming, utenfor hjemmet.
 • Hold avstand til andre, både på jobb, ute og andre steder du oppholder deg.
 • Begrens antall personer du har nær kontakt med, og får besøk av, til noen få av gangen.
 • Friske barn kan være sammen både ute og inne, men i små grupper.
 • Utsette større sammenkomster som ikke er nødvendige.
 • unngå stigmatisering og utestengning. 


Alle kommunale anlegg er stengt på grunn av koronavirussituasjonen.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 19. Mar 2020

(Foto Kjelsås IL, 16. mars, kl. 18:00) 

Myrerfeltet, Kjelsåsmyra, Grefsen stadion og Kapellveien kunstgress er kommunale anlegg og er som følge av det stengt.  

Vi ber alle respektere dette, det gjelder ikke bare organisert trening men også egentrening, lek eller annen aktivitet.  

Vi ønsker å komme tilbake i normal drift så fort som over hode mulig. Da er vi nødt til å ta denne dugnaden sammen og respekter de begrensningene vi er pålagt av myndighetene. 

Liv og helse trumfer alle andre hensyn!Informasjon fra styret i Kjelsås IL

Postet av Kjelsås Idrettslag den 17. Mar 2020

Kjære medlemmer av Kjelsås idrettslag,


Nå er det uforutsigbare tider.

Vi informerte i forrige uke at vi valgte å avlyse/utsette all aktivitet i Kjelsås idrettslag t.o.m. 18 mars. Det som gjelder nå er at vi oppretteholder denne stengingen på ubestemt tid fremover. Vi følger situasjonen nøye og vil komme ut med informasjon så raskt vi kan gjenoppta noe aktivitet. Inntil videre er all aktivitet stengtRaskt etter kom Oslo idrettskrets og Norges idrettsforbund på banen. Vi skal ta vårt ansvar i den nasjonale dugnaden for å hindre spredning av viruset. Vi har oppfordret alle til å ha hjemmekontor inntil videre, kun helt nødvendig arbeid gjøres i Kjelsås ILs lokaler. Det kan bety at vi ikke svarer på henvendelser så raskt som vi ønsker osv. Alle baner, kunstgressbaner, idrettshaller og treningssenter er stengt. Dette gjelder all aktivitet, ikke bare organisert trening, men også egentrening, lek eller annen aktivitet. Vi oppfordrer alle våre medlemmer på det sterkeste å stille seg lojalt bak vedtaket og gjøre alt det vi kan for å hindre smittespredning.

Det er vanskelig å mene noe om hvordan dette utvikler seg i tiden som kommer. Vi jobber med mål om at våre aktiviteter frem i tid som fotballskoler, håndballskoler, bootcamp multisport uka osv. skal gjennomføres.

NIF har åpnet opp for at årsmøtene kan skyves på. Lovene våre sier at det skal avholdes innen utgangen av mars, men det er gitt en generell dispensasjon med ny frist 15.juni. Vi utsetter Kjelsås ILs årsmøte. Vi kan ikke avholde et møte i strid med retningslinjene/kravene fra myndighetene om større forsamlinger. Vi kommer tilbake til ny dato for årsmøte.

Vi styrer nå etter Hovedstyrets vedtatte budsjett for 2020, samtidig som vi vet at det kan bli aktuelt med en revidering før årsmøtet som da vil finne sted i mai eller juni.

Vi håper gruppene, trenerne, oppmenn og foreldre motiverer alle barn og unge i Kjelsås IL til egentrening i ukene som kommer, selv om all felles aktivitet utgår og anleggene er stengt.

Kjelsås IL har en sunn økonomi og vil komme seg gjennom dette selv om det kan bli krevende for enkelte grupper. Samtidig oppfordrer vi til måtehold i alle ledd i tiden som kommer. Vi skal gjøre alt vi kan for å sikre at vi skal levere vårt gode aktivitetstilbud også etter Covid-19-pandemien.

Vi vil så langt som mulig orientere på våre hjemmesider og på Facebook. Vi oppfordrer alle medlemmer å følge med og innrette seg etter råd fra norske myndigheter via helsenorge.nofhi.no og oslo.kommune.no

 

 

Vennlig hilsen

Hovedstyret
Kjelsås idrettslagStengte lokaler og anlegg.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 12. Mar 2020

I forbindelse med at all aktivitet er avlyst som et forebyggende tiltak mot Koronaviruset er også  Klubbhuset, Stadionhallen og alle møterom vi disponerer er stengt i inntil videre.

Brev fra Oslo kommune - Bymiljøetaten klikk her.

Respekter at alle baner/arenaer er stengt, det gjelder ikke bare organisert trening men også egentrening, lek eller annen aktivitet.  Kjelsås IL avlyser all aktivitet ut uke 12 fra og med i dag.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 11. Mar 2020

Dette innebærer all trening, kamp, møter og annen aktivitet hvor flere personer møtes. Bakgrunnen for avgjørelsen er et forebyggende tiltak mot Koronaviruset som sprer seg i Norge om dagen. Vi ser at stadig flere arrangementer avlyses rundt omkring i landet. Vi ønsker å være i forkant for å unngå risiko for smitte.

Seniorutøvere på nasjonalt nivå innretter seg etter deres særforbunds regler/retningslinjer.  

Det vil komme en ny oppdatering onsdag 18. mars med videre plan for tiden fremover, som vil kommuniseres på våre hjemmesider.

  

Med hilsen


Kjelsås idrettslagÅRSMØTE I IDRETTSLAGET ER UTSATT INNTIL VIDERE

Postet av Kjelsås Idrettslag den 24. Feb 2020

Lovene våre sier at det skal avholdes innen utgangen av mars, men det er gitt en generell dispensasjon av NIF med ny frist 15.juni. Vi utsetter Kjelsås ILs årsmøte. Vi kan ikke avholde et møte i strid med retningslinjene/kravene fra myndighetene om større forsamlinger. Vi kommer tilbake til ny dato for årsmøte.


Med vennlig hilsen
Styret i Kjelsås IL
Ledig stilling - Administrativ leder Kjelsås langrenn

Postet av Kjelsås Idrettslag den 2. Jan 2020


Kjelsås langrenn er og blir en talentpool for norsk skiidrett, og denne gang er det Norges Skiforbund som får gleden av å få klubbens nåværende administrative leder på laget. Vi søker derfor etter hennes etterfølger.

Se utlysning på finn.no